023-515 59 info@bjursasmek.se

Legotillverkning

Legotillverkning dalarna – Bjursås Mekaniska Verkstad utför legotillverkning eller kontraktstillverkning av olika slag. Vi kan tillverka hela eller delar av en produkt genom legotillverkning, och vi tillverkar allt från prototyper och mindre beställningar till större serier.

För oss är det viktigt att varje kunds särskilda behov blir tillfredsställt. Ingens önskemål är den andras likt. Tillsammans kan vi diskutera och hitta speciella lösningar som ger det bästa resultatet för dig.

När kompetens, tid eller maskiner inte finns på ett och samma ställe kan legotillverkning vara ett bra alternativ. Det är ofta en effektiv och ekonomiskt fördelaktig metod för att färdigställa en produkt.

Att skaffa nya dyra maskiner är onödigt när till exempel en specifik produkt beställts i ett begränsat antal. Nya maskiner kräver dessutom alltid extra utbildning av personalen. Så varför inte låta oss sköta detta jobb. Vi har redan kunskapen och verktygen för att utföra detta på bästa sätt. Tillsammans kan vi bli ett vinnande team som skapar och bygger saker av högsta kvalitet.

Lämna över arbetet till oss istället. Vi är specialister inom våra områden och kan utföra arbetet effektivt och med kvalitet. Vi kan utföra legotillverkning efter färdiga ritningar, eller vara delaktiga i utformningen av en produkt. Vi kan göra allt, eller ta hand om finliret och eventuella detaljer.

Lämna över det ni själva inte har tid, maskiner, kunskap eller personal för att göra till oss på Bjursås Mekaniska Verkstad. Vi är er partner för legotillverkning i Dalarna. Ett modernt industriellt företagande kräver samarbete, vi vill gärna vara era partners.

Legotillverkning dalarna